«Η μοναδικότητά μας είναι η ομορφιά μας» – Μια ξεχωριστή Εκπαιδευτική Δράση στο Σχολείο μας

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας  – 6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους- συμμετείχε σε  μια ξεχωριστή εκδήλωση,  που έγινε με τη συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλαρίου, με σύνθημα

«Η μοναδικότητά μας είναι η ομορφιά μας».

Η εκδήλωση αυτή, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23/04/24, στο 6ο Δημοτικό σχολείο Άργους, στις 10.00π.μ., και είχε ως στόχο τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και τη συμπερίληψη ατόμων με αναπηρίες στο εκπαιδευτικό περιβάλλον και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση (Άξονας 1.3).

     Οι μαθητές των ΣΤ΄ τάξεων των σχολείων μας – μεταξύ των οποίων υπήρχαν και δύο μαθητές με σοβαρό πρόβλημα όρασης– έλαβαν μέρος σε κατάλληλα διαμορφωμένες αθλητικές  δραστηριότητες, οι οποίες συνέβαλαν στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της ευαισθητοποίησης απέναντι στη «διαφορετικότητα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΙΕΠ κ. Δουκάκης Σπυρίδων με κλιμάκιο του ΙΕΠ, ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Ν.Αργολίδας με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν.Αργολίδας, η Συντονίστρια Εκπ/κού έργου και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών με κλιμάκιο του Δήμου.

Ευχαριστούμε τα παιδιά του Στ1 του 6ου Δ.Σ.Άργους και του Στ του Δ.Σ.Κεφαλαρίου, τους εκπαιδευτικούς και των δύο σχολείων που έφεραν σε πέρας αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και τους εκλεκτούς επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μπομπέτσης Γεώργιος

admin

Related Posts